Over ons..

RickHoi allemaal ik ben Rick, 27 jaar en woon in Nieuw-Vossemeer. Ik ben werkzaam als elektromonteur bij een bedrijf dat werkzaam is in de industrie. Buiten de drive-in show houd ik me vooral bezig met zeilen, mijn auto en mijn vrienden.
Binnen de drive-in show ga ik over de verlichting en alles wat daar mee te maken heeft. De verlichting is echt mijn ding. Ik doe dit altijd met heel veel plezier en probeer zo veel mogelijk nieuwe dingen uit. Ik probeer het vaak net op een andere manier te doen als anderen. Ik wil dan ook orgineel zijn en geen kopie van iemand anders zijn. Voor mij is een lichtshow neerzetten iets wat ik heel erg graag doe. Ik heb hier dan ook al veel energie, maar vooral plezier in gestoken.


TommyHey, ik ben Tommy geboren in 1990. Ik ben een inwoner van Poortvliet en Proces Operator van beroep.
In 2006 heb ik samen met Frank op het Mollerlyceum Bergen op Zoom de examenstunt van 4VMBO verzorgd.  Dit was ook het moment dat Electronic's Drive-in zijn start officieel vond. Binnen de drive-in ben ik Dj, assistent lichtman en creatief designer.
Buiten de drive-in ben ik voor de hobby vooral veel bezig met het maken van mijn eigen muziek en zoveel mogelijk nieuwe muziek ontdekken. Dit om een zo breed mogelijke muzikale kennis te blijven bezitten.


FrankHallo, mijn naam is Frank. Ik ben geboren op 11 september 1990. Ik ben service monteur van beroep. Vroeger was ik altijd al bezig met muziek. Nummers aan elkaar mixen, cd'tjes uitzoeken en iedere keer weer opnieuw de geluidsinstallatie instellen. 
Toen ik 16 jaar was zijn Rick, Tom en ik begonnen met het oprichten van Electronic's Drive-in. Rick was de lichtman, Tom en ik waren de dj's. De passie voor muziek is alleen maar meer geworden. De groep is gegroeid en we zijn ons op bredere vlakken gaan richten. Zelf vind ik het leuk om te draaien maar ook om bandjes uit te versterken of toneelstukken te mixen. 
Kwaliteit is iets wat hoog in het vaandel staat bij mij. Onze klanten moeten een onvergetelijke avond krijgen en daar streef ik dan ook naar. Dit door middel van de juiste mensen met de juiste kwaliteiten naar een feest te sturen, dit samen met goede materialen.


Ook zijn er mensen achter de schermen die even belangrijk zijn.
Achter de schermen zijn o.a. Roel, Ankie, Rian. Wij zorgen o.a. op een gezellige avond voor vervoer wanneer dit nodig is, en voor mooie foto's die terug te vinden zijn op onze website.

Team Electronics drive in